Oinloggad
Standardsida
Startsida Falkenbergs kommun
Många människor

Vikariera i kommunen

Vi söker timvikarier till våra olika verksamheter

Vill du arbeta på arbetsplatser med optimism och framåtanda? Där saker och ting händer och där du som medarbetare får utvecklas. Då är Falkenbergs kommun något för dig. Vi arbetar med att underlätta vid rekrytering när ordinarie personal är frånvarande. Vikariaten kan vara från tre timmar upp till tre månader, och som timmanställdvikarie är du en viktig del av verksamheten.

Vill du vikariera inom äldreomsorgen?

Vi söker utbildade undersköterskor och dig som vill arbeta som vårdbiträde. Du kan lämna en intresseanmälan via Självservice.

Vill du vikariera i kommunens kök?

Vi söker dig som är utbildad kock eller ekonomibiträde eller dig som har lång erfarenhet av arbete i storkök. Du kan lämna en intresseanmälan via Självservice.

Vill du vikariera inom förskola, skola, fritidshem eller särskola?

Vi söker dig som är  utbildad lärare, förskolelärare eller barnskötare. Du kan lämna en intresseanmälan via Självservice.
 
Om du vill arbeta inom kommunens kök eller inom skola/barnomsorg är också bra om du redan nu beställer hem ett utdrag ur polisens belastningsregister via länken belastningsregister. Vi gör alltid registerkontroll innan vi anställer personer som vistas i skolor och förskolor.

Sidan uppdaterad: 2016-11-09