Oinloggad
Standardsida
Startsida Falkenbergs kommun

Lediga jobb i Falkenbergs kommun

Vill du jobba på en plats med optimism och framåtanda? Där saker och ting händer och där du som medarbetare kan trivas och utvecklas? Då är Falkenbergs kommun något för dig.  

Falkenberg är en stad på attraktiva västkusten som befinner sig i ständig utveckling. Vi bygger nya bostadsområden, utvecklar våra verksamheter och fler och fler väljer att flytta hit. Det finns också goda möjligheter att pendla till jobb i Falkenberg. Att vara anställd hos oss innebär många möjligheter med chans att kunna växa och utvecklas oberoende av yrkesval.

Vi vill skapa en hållbar framtid för vår miljö, våra medarbetare, för våra barn, ungdomar och gamla. Vi tycker att Falkenbergs kommun som arbetsplats blir bättre av mångfald och söker därför människor med olika bakgrund och erfarenhet. Vill du vara med och utveckla våra verksamheter? Välkommen att söka!

Lediga jobb just nu

Vi använder verktyget Offentliga jobb

Falkenbergs kommun rekryterar med hjälp av verktyget Offentliga jobb, vilket betyder att du skickar din ansökan digitalt via en webbplats istället för via e-post eller vanligt brev.

Vi använder detta rekryteringsverktyg för att du ska få möjlighet att lagra dina ansökningshandlingar och för att vi ska kunna få en bra sammanställning för att göra ett bra urval. För att söka ett jobb registrerar du ditt CV på Offentliga jobb. Dina uppgifter sparas enligt personuppgiftslagen (PUL) och endast du och behörig personal kan se dina uppgifter.

Sidan uppdaterad: 2018-01-02