Tack för att du håller avstånd, tillsammans kan vi minska risken för smittspridning.

Läs mer om hur coronaviruset påverkar Falkenbergs kommuns verksamheter, t ex förskola, skola, vård och omsorg. Klicka här för att ta del av uppdaterad information.

Bevattningsförbud i delar av Falkenbergs kommun

Från 8/7 är det bevattningsförbud i Falkenbergs centralort, längs kusten och i delar av inlandet. Det är t ex inte tillåtet att vattna gräsmattan, fylla poolen eller använda högtryckstvätt. Läs mer för att se var det är förbud.

Vi använder cookies på kommun.falkenberg.se för att ge dig en bättre upplevelse av vår webbplats.

Läs mer

Förlorat kort

Om du tappar bort eller misstänker att ditt SITHS-kort har blivit stulet måste det spärras omedelbart.

Eftersom kortet är personligt måste du själv spärra det enligt instruktionen nedan.

  1. Spärra din tjänstelegitimation och din personliga e-legitimationen på korten via region Hallands SITHS kontor, telefon 010-476 19 00 under kontorstid.
  2. När SiTHS-kontoren i Region Halland inte är öppna ska du spärra den personliga e-legitimationen på Telias Kundtjänst, telefon 020-32 32 62. Det går att ringa detta nummer dygnet runt.
  3. Har du ett SIS-godkänt kort,ska det anmälas till närmaste polismyndighet: Anmälan går att göra via webben på www.polisen.se eller på telefon 114 14. Det är viktigt vid polisanmälan att kortet förlustanmäls i kategorin "Behörighetskort" och att målsägande är Falkenbergs kommun. När du lämnat din anmälan får du en bekräftelse med ett diarienummer. Spara/skriv ut den.
  4. Meddela din närmaste chef att du tappat kortet och har anmält det till polisen. Delge chefen en kopia på bekräftelsen av anmälan med diarienumret.
  5. Chefen skickar kopian på bekräftelsen med diarienumret till HSA ansvarig Joanna Ljunggren, Socialförvaltningen, Falkenbergs kommun 311 80, för arkivering.

Kontakt