Tack för att du håller avstånd, tillsammans kan vi minska risken för smittspridning.

Läs mer om hur coronaviruset påverkar Falkenbergs kommuns verksamheter, t ex förskola, skola, vård och omsorg. Klicka här för att ta del av uppdaterad information.

Bevattningsförbud i delar av Falkenbergs kommun

Från 8/7 är det bevattningsförbud i Falkenbergs centralort, längs kusten och i delar av inlandet. Det är t ex inte tillåtet att vattna gräsmattan, fylla poolen eller använda högtryckstvätt. Läs mer för att se var det är förbud.

Vi använder cookies på kommun.falkenberg.se för att ge dig en bättre upplevelse av vår webbplats.

Läs mer

HSA - Nationell katalogtjänst

HSA är en elektronisk katalog som innehåller kvalitetssäkrade uppgifter om organisation och personer i Sveriges kommuner, landsting och privata vårdgivare

Falkenbergs kommun ansvarar för att de uppgifter vi rapporterar in i HSA är aktuella och korrekta.

Uppgifter i HSA används för säker överföring av information mellan olika system inom vård, omsorg och kommunal verksamhet (t.ex. SITHS, Pascal). Organisationsuppgifter används för information.

Falkenbergs kommun registrerar in uppgifter i HSA via Hallandskatalogen.

Organisationsuppgifter — Arbetsplatsnamn, adress, tele, verksamhet m.m.
Personuppgifter — Namn, befattning, var i organisationen man arbetar, legitimation, medarbetaruppdrag m.m.

Enhetschef är informationsgivare och ansvarar för att uppgifterna är aktuella. HSA-kataloguppdaterare (utsedda av enhetscheferna) rapporterar in uppgifter via Hallandskatalogen. HSA-ansvarig ger kataloguppdaterare utbildning. Idag görs uppdateringen manuellt, ingen hämtning av information sker automatiskt från andra system.

Kontakt