Information angående corona och covid-19

Undvik att träffa personer utanför ditt eget hushåll. Några kommunala verksamheter är stängda för allmänheten, till exempel Klitterbadet och våra mötesplatser för äldre. Klicka här för att ta del av uppdaterad information.

Nyhetsbrev från medicinskt ansvariga

Här hittar du nyhetsbrev med information från kommunens medicinskt ansvariga. Informationen vänder sig till dig som chef och medarbetare inom hälso- och sjukvård samt vård och omsorg.

Kommunens medicinskt ansvariga sjuksköterska, MAS och medicinskt ansvarig för rehabilitering, MAR, infomerar löpande om viktiga nyheter och information som berör vårdtagare och personal i verksamheter inom socialförvaltningen.

13 januariPDF

29 decemberPDF