En Hyllning Till Ted Gärdestad och hans Musik

Konsert

1991 kom bandet, Rock ´n Roll Machine, i kontakt med Ted Gärdestad, det blev ett fem år långt samarbete och ca 100 konserter. I oktober 1991 spelade bandet med Ted på "Frimis" i Örebro. Ted var hemlig gäst och gjorde comeback på scen efter tio års tystnad. Sedan 2011 gör bandet en hyllningsturné för utsålda hus runt om i Sverige. Bandet hyllar Ted på det sätt han själv önskade, vi spelar hans musik precis som han ville att den skulle låta En hyllning till av de absolut största av våra kompositörer - Ted Gärdestad!

Bandet bestående av hela tretton personer. Bandets tre sångare, Titti, Tessan och Tomas framför Ted & Kenneths musik & texter blandat med några korta berättelser om åren med Ted på turné.

Visst minns man...

Jag Vill Ha En Egen Måne, Satellit, Eiffeltornet, Jag Ska Fånga En Ängel, Låt Kärleken Slå Rot, Himlen Är Oskyldigt Blå, Angela, Ge En Sol, Sol Vind Och Vatten, För Kärlekens Skull, Kaliforniens Guld, Kom i Min Fantasi, Goliat från Gat, Chapeau-Claque m.fl.

Odödliga låtar av Ted Gärdestad & Kenneth Gärdestad!

Smakprov från You Tube: https://youtu.be/nlb7Pm4Crl4länk till annan webbplats

Bandets hemsida.  www.maskinen.nu/länk till annan webbplats

Om evenemanget

Datum och tid:

2 mars

Plats:

Falkhallens teater (Blackbox)

Arrangör:

HPM Entertainmentlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Sidan uppdaterad: 2018-02-10