Kompetensmässa

Mässa

Mässan inleds med dialog och inspiration för att skapa samarbeten mellan näringslivet och utbildningsaktörer. Denna mötesplats för alla halländska aktörer är ett forum för kompetensförsörjning på kort och lång sikt. Här finns chansen att hitta samarbeten och framtida arbetskraft.

Välkommen!

Datum:  14 februari

Plats:      Falkhallen, Falkenberg

Inspirationsföreläsning och dialogforum för dig som företagare/aktör inom näringslivet.

Kl. 8.30-12.00
Kickstart med Johnny Sundin: Trendspaning, kreativitet, innovation och nya mindset är några av Johnny Sundins nyckelord då han bjuder på sin spännande föreläsning ”Framtidsplaneten”.

Du kommer därefter få möjlighet att gemensamt med andra näringslivs- och utbildningsaktörer inom din bransch, aktivt jobba med frågeställningar som syftar till att förbättra kompetensförsörjningen i Halland.

Mässa för besökare

Kl. 13.00-18.00

Mässan kommer att vara indelad i tre olika delar beroende av vad du som utställare/besökare är intresserad av.

Jobb/Rekrytering
För dig som söker ny personal.

Utbildning för vuxna
För dig som har utbildningsplatser att erbjuda.

Starta och stärka företag
För dig som ger råd inför start av företag samt stöttar befintliga företag.

Dagen är kostnadsfri. Passa på att synas med din bransch eller företag.
Anmälan senast 19/1

Har ni frågor/funderingar, tveka inte att höra av er:
Kim Andersson Tel: 010-488 63 10
Camilla Johansson Tel: 010-487 18 96

Arrangör: Arbetsförmedlingen i samarbete med Länsstyrelsen, Region Halland och Falkenbergs Näringsliv AB

Om evenemanget

Datum och tid: