Tack för att du håller avstånd, tillsammans kan vi minska risken för smittspridning.

Läs mer om hur coronaviruset påverkar Falkenbergs kommuns verksamheter, t ex förskola, skola, vård och omsorg. Klicka här för att ta del av uppdaterad information.

Bevattningsförbud i delar av Falkenbergs kommun

Från 8/7 är det bevattningsförbud i Falkenbergs centralort, längs kusten och i delar av inlandet. Det är t ex inte tillåtet att vattna gräsmattan, fylla poolen eller använda högtryckstvätt. Läs mer för att se var det är förbud.

Vi använder cookies på kommun.falkenberg.se för att ge dig en bättre upplevelse av vår webbplats.

Läs mer

Vuxenutbildningen, ansökan

Här ansöker du om utbildning vid Vuxenutbildningen Falkenberg. För att ansöka behöver du vara 20 år eller ha en avslutad gymnasieutbildning.

Blanketten nedan använder du för att ansöka om någon av utbildningarna

  • grundläggande vuxenutbildning (GRUV)
  • gymnasial vuxenutbildning (GYVUX)
  • gymnasial yrkesutbildning (Yrkesvux)

Vänligen notera att om du är folkbokförd i en annan kommun behöver du lämna ansökan till din hemkommun.

Så här gör du

Skriv ut blanketten och fyll i båda sidor. Om du ansöker om en yrkesutbildning behöver du även bifoga ett personligt brev där du berättar lite kort om din bakgrund och dina mål. Skicka in dem tillsammans med en betygskopia till adressen på blanketten.

Hjälp med att ansöka

Om du vill prata igenom dina olika valmöjligheter är du välkommen att ta kontakt med en av våra studie- och yrkesvägledare på vuxenutbildningen.

Om du istället vet vad du vill ansöka om men behöver hjälp att fylla i blanketten kan du kontakta vårt kontaktcenter och få hjälp.

Du hittar våra utbildningar på webbsidan kommun.falkenberg.se/vuxenutbildning

I och med att du fyller i den här anmälan/ansökan registrerar Falkenbergs kommun dina personuppgifter. På kommun.falkenberg.se/personuppgifter kan du läsa mer om hur vi behandlar personuppgifter samt vilka rättigheter du har enligt dataskyddsförordningen, GDPR.

Du kan även höra av dig till vårt kontaktcenter.

Kontakt