Tack för att du håller avstånd, tillsammans minskar vi risken för smittspridning.

Läs mer om hur coronaviruset påverkar Falkenbergs kommuns verksamheter, t ex förskola, skola, vård och omsorg. Klicka här för att ta del av uppdaterad information.

Bevattningsförbudet hävt

Från 13/7 är bevattningsförbudet hävt i hela Falkenbergs kommun. Fortsätt gärna vara vattensmart. Läs mer om vattensituationen här.

Vi använder cookies på kommun.falkenberg.se för att ge dig en bättre upplevelse av vår webbplats.

Läs mer

Vikariera i kommunen, intresse­anmälan

Här kan du anmäla ditt intresse för att jobba som timvikarie inom Falkenbergs kommun.

Du behöver ha BankID för att använda denna tjänst. Har du inte BankID kan du via en annan tjänst anmäla ditt intresse utan BankIDlänk till annan webbplats.

Vill du arbeta inom skola och barnomsorg eller inom kommunens kök måste du beställa ett registerutdrag från polisenlänk till annan webbplats. Tänk på att polisen har en handläggningstid på ca två veckor så det är bra att beställa utdraget så snart som möjligt eftersom vi behöver se det innan det blir aktuellt med en timanställning.

Här kan du läsa mer om hur vad det innebär att vikariera i kommunen.

I och med att du fyller i den här anmälan/ansökan registrerar Falkenbergs kommun dina personuppgifter. På kommun.falkenberg.se/personuppgifter kan du läsa mer om hur vi behandlar personuppgifter samt vilka rättigheter du har enligt dataskyddsförordningen, GDPR.

Du kan även höra av dig till vårt kontaktcenter.

Kontakt