Eldningsförbud – Fire ban – Feuerverbot i hela kommunen. Bevattningsförbud i delar av kommunen.

Det är förbjudet att elda utomhus. Det råder även bevattningsförbud i Ullared, Fagered och Fridhemsberg. Read more/Lesen Sie mehr → Läs mer

Vi använder cookies på kommun.falkenberg.se för att ge dig en bättre upplevelse av vår webbplats.

Intresseanmälan vikariepool

I denna tjänst kan du anmäla ditt intresse för att jobba som timvikarie inom Falkenbergs kommun.

Om du lämnar in en intresseanmälan innebär det att berörd verksamhet tar kontakt med dig när/om vikarier behövs. Som timvikarie anställs du när det finns behov av vikarier under kortare perioder. Det kan handla om att ordinarie personal är sjuk eller av annan orsak är frånvarande. Därför kan det dyka upp vikariat med kort varsel och vi uppskattar därför om du som vikarie är flexibel.

Vill du arbeta inom skola/barnomsorg eller inom kommunens kök ska du beställa ett registerutdrag från polisen via nedanstående länk. Tänk på att polisen har en handläggningstid på ca två veckor så det är bra attt beställa utdraget så snart som möjligt eftersom vi behöver se det innan en timanställning kan bli aktuell.

http://polisen.se/Service/Belastningsregistret-begar-utdrag/

I och med att du fyller i den här anmälan/ansökan registrerar Falkenbergs kommun dina personuppgifter. På kommun.falkenberg.se/personuppgifter kan du läsa mer om hur vi behandlar personuppgifter samt vilka rättigheter du har enligt dataskyddsförordningen, GDPR.

Du kan även höra av dig till vårt kontaktcenter.

Kontakt

  • Vid frågor eller synpunkter hör av dig till vårt
  • kontaktcenter