Information angående corona och covid-19

Undvik att träffa personer utanför ditt eget hushåll. Några kommunala verksamheter är stängda för allmänheten. Lokala rekommendationer om munskydd. Klicka här för att ta del av uppdaterad information.

Vi använder cookies på kommun.falkenberg.se för att ge dig en bättre upplevelse av vår webbplats.

Läs mer

Lämna synpunkter

Vill du lämna synpunkter och tycka till om kommunens verksamheter och service kan du göra det i vår e-tjänst Tyck om Falkenberg.

Vill du hellre ringa och lämna en synpunkt gör du det på telefonnummer: 0346-88 60 00.

Synpunkter till socialförvaltningen

Vill du tycka till om din hemtjänst, biståndsbeslut, hälso- och sjukvård, särskilt boende eller annan verksamhet inom socialförvaltningen kan du lämna dina synpunkter till socialförvaltningen här.länk till annan webbplats

Synpunkter till barn- och utbildningsförvaltningen

Om du har synpunkter eller klagomål på kommunala förskolor eller skolor är det viktigt att du framför dessa till oss. Då har vi möjlighet att åtgärda problemet och göra rätt insats för förbättring. Följ ärendegången på denna sida om du vill lämna en synpunkt eller klagomål till barn- och utbildningsförvaltningen.

Om du har barn i fristående förskola eller skola

Varje barn och elev har rätt till en bra utbildning och att känna sig trygg i förskolan och skolan. Har du barn i en fristående förskola eller skola ska du vända dig dit med synpunkter och frågor. Fristående förskolor och skolor är sina egna huvudmän och har ansvaret för sin verksamhet.

Vi besvarar dina synpunkter

Vi registrerar, dokumenterar och besvarar alla synpunkter som kommer till oss.

Om du har valt återkoppling kommer du att få svar inom fem arbetsdagar. Om din fråga kräver längre handläggningstid bekräftar vi inom samma tid att vi tagit emot ditt ärende och talar också om vem som handlägger ditt ärende.

Du kan välja att framföra dina synpunkter utan att tala om ditt namn, men då har vi inte möjlighet att återkomma till dig med ett svar.

Sekretess
Offentlighets- och sekretesslagens (OSL) bestämmelser gäller också för de synpunkter som kommer in till Falkenbergs kommun. Om synpunkterna innehåller personliga uppgifter råder sekretess, i annat fall är de offentliga.

I och med att du fyller i den här anmälan/ansökan registrerar Falkenbergs kommun dina personuppgifter. På kommun.falkenberg.se/personuppgifter kan du läsa mer om hur vi behandlar personuppgifter samt vilka rättigheter du har enligt dataskyddsförordningen, GDPR.

Du kan även höra av dig till vårt kontaktcenter.

Kontakt