Information angående corona och covid-19

Undvik att träffa personer utanför ditt eget hushåll. Några kommunala verksamheter är stängda för allmänheten, till exempel Klitterbadet och våra mötesplatser för äldre. Klicka här för att ta del av uppdaterad information.

Vi använder cookies på kommun.falkenberg.se för att ge dig en bättre upplevelse av vår webbplats.

Läs mer

Transporttillstånd inom Falkenbergs kommun, ansökan

Tunga, breda och långa transporter kräver undantag från Trafikförordningen eller lokala trafikföreskrifter. För att få genomföra de här transporterna måste du söka tillstånd. Om du har ett fordon som är längre än 10 meter måste du söka om dispens för att få köra i Falkenbergs centrum.

För att få tillståndet i tid är det viktigt att din ansökan är korrekt ifylld med band annat förslag på färdväg. Din ansökan ska skickas in två veckor innan transporten ska ske.

Skickas ansökan till: Kultur-, fritids- och tekniknämnden, 311 80 Falkenberg eller via e-post till: gatatrafik@falkenberg.se

Klicka här för att läsa mer

I och med att du fyller i den här anmälan/ansökan registrerar Falkenbergs kommun dina personuppgifter. På kommun.falkenberg.se/personuppgifter kan du läsa mer om hur vi behandlar personuppgifter samt vilka rättigheter du har enligt dataskyddsförordningen, GDPR.

Du kan även höra av dig till vårt kontaktcenter.

Kontakt