Oinloggad
Standardsida
Startsida Falkenbergs kommun
Den här nyheten är äldre än sex månader och kan därför vara inaktuell.

Falkenberg Energi – bland de tio billigaste elnätsföretagen i landet

Falkenberg Energi har inte bara Hallands lägsta elnätspriser, utan är den 10:e billigaste aktören i hela Sverige. Det visar den oberoende Nils Holgersson studien som omfattar samtliga 180 elnätsbolag i landet.

Varje år ger Nils Holgerson-gruppen, med representanter från HSB Riksförbund, Hyresgästföreningen Riksförbundet, Riksbyggen, SABO och Fastighetsägarna Sverige, årligen ut rapporten "Fastigheten Nils Holgerssons underbara resa genom Sverige". Här redovisas fakta om de prisskillnader som finns mellan olika elnätsföretag i landets kommuner.

Feab i toppskiktet

- Det är glädjande att vi håller oss i toppskiktet även i år. Med prisvärda och attraktiva elnätspriser ökar vi våra kunders konkurrenskraft. Det blir med andra ord mer intressant för företag och privatpersoner att bo, verka och etablera sig i Falkenbergs kommun, säger Bo Anders Antonsson VD på Falkenberg Energi AB.

Falkenberg Energis ambition är att ytterligare säkerhetsställa leveranskvalitén, framförallt nu när Falkenberg växer. Därför kommer bolaget att öka investeringarna i elnätet framöver,bland annat med en ny mottagningsstation.Sidan uppdaterad: 2016-10-17