Den här nyheten är äldre än sex månader och kan därför vara inaktuell.

Falkenberg Energi har Hallands lägsta elnätspriser

Det finns cirka 180 elnätsbolag i Sverige. I årets Nils Holgersson-studie hamnar Falkenbergs kommunala bolag på tionde plats bland de billigaste elnätsföretagen i landet. Falkenberg är också det billigaste elnätsföretaget i Halland.

Varje år ger Nils Holgerson-gruppen, med representanter från HSB Riksförbund, Hyresgästföreningen Riksförbundet, Riksbyggen, SABO och Fastighetsägarna Sverige, årligen ut rapporten "Fastigheten Nils Holgerssons underbara resa genom Sverige". Här redovisas fakta bland annat om de prisskillnader som finns mellan olika elnätsföretag i landets kommuner.

– Vi är givetvis stolta över att kunna vara bland de tio mest prisvärda elnätsbolagen i landet. Det viktigaste för oss är att ge våra kunder konkurrenskraftiga elnätspriser samt att det är attraktivt för företag och privatpersoner att bo och etablera sig i Falkenbergs kommun, säger Britt-Marie Johansson VD på Falkenberg Energi AB.

Sidan uppdaterad: 2014-07-02