E-Commerce Product manager YH

Här är utbildningen för dig som vill utveckla digitala affärer och ta fram e-handelslösningar för att skapa långsiktig affärsnytta i företag. Efter examen kan du arbeta som E-Commerce Manager, projektledare inom e-handel, e-handelsansvarig eller affärskonsult inom e-handel.

Utbildningen startar 29 augusti 2022

Ansök senast 19 april

Heltidsstudier under 2 år.

Utbildningen startar med förutsättning att den har tillräckligt många sökande.

Att arbeta som E-Commerce Product manager

Som E-Commerce Product manager blir du en viktig länk mellan marknad, kund, affär, utvecklingsteam och ledning. Du blir en viktig del för att driva och leda utvecklingsprocesser och se till att produkten/lösningen är i fokus och i linje med företagets marknadsstrategi och affärsplan.

Utbildningens upplägg och innehåll

Utbildningen bedrivs i Uddevalla men sänds via telebild till Falkenberg, Borås och Lidköping. Det betyder att din lärare finns på plats i Uddevalla men att du som studerande också kan studera i klassrum i Falkenberg, Borås eller Lidköping. Utbildningen för dig som studerande i Falkenberg sker i Vuxenutbildningen Falkenbergs lokaler och i vissa fall hemifrån på distans.

Utbildningen är på 400 YH-poäng och pågår på heltid under 2 år. En stor del av utbildningen består av LIA (lärande i arbete) där du har möjlighet att pröva dina kunskaper i arbetslivet. De företagskontakter du knyter under dina LIA-perioder ger ökade chanser till jobb efter utbildningen. Du kan göra din LIA såväl i Sverige som utomlands.

Under utbildningen får du lära dig grunderna i samtliga delar inom e-handelsområdet, som till exempel e-handelsplattformar/lösningar, affärsmodeller, omnihandel, digital marknadsföring och analys, agil utveckling och projektledning.

Behörighet och ansökan

För att vara behörig till utbildningen krävs grundläggande behörighetlänk till annan webbplats.

Mer information om utbildningen, kontakt och ansökan sker via Uddevalla vuxenutbildning på länken nedan.

Kontaktcenter
Stadshuset, Kuben, Rådhustorget 3C
311 80 Falkenberg
Telefon: 0346-88 60 00
E-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. 

Öppettider Kontaktcenter
Måndag-torsdag 8-17
Fredag 8-15

Dag före röd dag eller afton 8-15