Betyg och intyg vuxenutbildningen

Här kan du beställa betyg eller intyg som visar dina studier på Vuxenutbildningen. Om du behöver beställa ett slutbetyg eller examensbevis behöver du ta kontakt med en studie- och yrkesvägledare.

Du beställer själv ditt betyg när du behöver det. Det skickas alltså inte automatiskt när kursen är slut.

När kan jag få hem mitt betyg?

Det kan ta upp till sex veckor efter avslutad kurs för att få hem sitt betyg.

Läraren har upp till tre veckor på sig att sätta betyget. Därtill kommer en beställningstid som kan uppgå till tre veckor.

Ett intyg däremot skickas inom en vecka från beställningen.

Beställning av slutbetyg och examensbevis

När du vill beställa ett slutbetyg eller examensbevis behöver du alltid ha kontakt med en studie- och yrkesvägledare. De räknar på poängen och sammanställer själva slutbetyget. Det räcker alltså inte att du bara läser upp de kurser du saknar och beställer hem betygen.

Har du fått betyg före 2013?

Sedan 2013 förs betyg från den gymnasiala vuxenutbildningen över till den nationella betygsdatabasen. Har du ett betyg från vuxenutbildning i Falkenberg som är utfärdat tidigare än 2013 måste du själv ladda upp det hos Antagning.selänk till annan webbplats.

Beställning av studieintyg

Om du behöver ett intyg som visar att du studerar, eller har studerat, vid Vuxenutbildningen Falkenberg är du välkommen att skicka ett mejl till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. eller besöka vår expedition på Nyhems Plan 2.

Kontaktcenter
Stadshuset, Kuben, Rådhustorget 3C
311 80 Falkenberg
Telefon: 0346-88 60 00
E-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. 

Öppettider Kontaktcenter
Måndag-torsdag 8-17
Fredag 8-15

Dag före röd dag eller afton 8-15