Praktisk information Komtek

Hitta till oss på KomTek och information till dig som lämnar ett barn på KomTek

Vi på KomTek har våra lokaler på Falkenbergs gymnasieskola, Igeldammsvägen 15. Gymnasieskolan är låst och KomTeks personal kommer ner och hämtar deltagarna. Därför är det mycket viktigt att deltagarna lämnas och hämtas i tid. KomTeks personal har inte möjlighet att lämna barngruppen för att öppna vid eventuella förseningar.

Viktig info!

Tänk på att barnet bör ha oömma kläder på sig då det ska vara lätt att röra sig och att barnet kan tänkas spilla färg eller lägga en ärm i sågspån eller liknande. Vid sista tillfället bjuder KomTek på fika. Det blir en frukt, fikabröd och en sugrörsdricka. Glöm inte att meddela eventuella allergier till sista tillfället!

Vi ser gärna att du som vårdnadshavare dela din nyfikenhet och intresse för barnets aktivitet på KomTek, men att barnet deltar på kursen så långt som möjligt själv. Detta för att inte lockas av att hjälpa barnen med de olika momenten då KomTek-pedagogiken bygger på att barnet ska lära sig att självständigt ”klura”, testa och VÅGA göra fel för att lösa ett problem eller för att komma vidare med sitt arbete.

Finns det särskilda behov får du gärna höra av dig på email.

Vi önskar få frånvaroanmälan då barnet inte kan vara med på kurs eller lovaktivitet. Frånvaroanmälan sker på email till Maria Lejon. Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Kontakta kursledarna under pågående kurs

Under pågående aktiviteter går det att nå kursledarna på följande telefonnummer: 0721-47 08 52.

Igeldammsvägen 15, 311 35 Falkenberg

Kontaktcenter
Stadshuset, Kuben, Rådhustorget 3C
311 80 Falkenberg
Telefon: 0346-88 60 00
E-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. 

Öppettider Kontaktcenter
Måndag-torsdag 8-17
Fredag 8-15

Dag före röd dag eller afton 8-15