Stortorget avstängt för evenemang 9-12 augusti

I morgon onsdag kommer matmarknaden International Street Market åter till Falkenberg. Det innebär att Stortorget kommer vara avstängt från och med ikväll klockan 18.00 fram till och med lördag.

Mellan den 9-12 augusti kommer matmarknaden International Street Market för andra gången till Falkenberg. Matmarknaden arrangeras på Stortorget vilket innebär att det inte kommer vara möjligt att parkera där från och med ikväll klockan 18.oo fram till och med på lördag. Vill du parkera i centrum hänvisar vi istället till andra näraliggande parkeringsplatser och parkeringshus, se lista nedan. Har du möjlighet att åka kollektivt, cykla eller promenera till centrum kan det vara att föredra under dessa dagar.

Alternativa parkeringsplatser i Falkenbergs centrum

• Kronans parkeringshus
  • Gallerians parkeringshus
  • Parkeringsplats bakom Gallerian