Oinloggad
Standardsida
Startsida Falkenbergs kommun
Verksamhetsledare Karin Rydén kramar om representanter från Mölles vänner

Mötesplats Mölle

Här på Mölle kan du umgås, fika, läsa böcker, träna, delta i föreläsningar och aktiviteter eller bara ha kul och må bra tillsammans med andra. På onsdagar och fredagar kl 14 bjuder Mölle oftast på sång och musik av något slag. Håll utkik i vårt aktivitetsprogram. Här finns även datorer att låna och gratis internet. Säg till i receptionen.

I huset finns en stor samlingssal även kallad Oceanen, hobbyrum, café, kök och bibliotek samt en träningslokal med dusch och bastu. I biblioteket står en fantastiskt skön massagefåtölj, kom och skäm bort dig en stund!

I aktivitetsprogrammet, som finns både här på webben (i den blåa rutan till höger) och i tryckt format, kan du se vad som erbjuds varje månad.

Öppet för alla och gratis

Mötesplats Mölle finns för dig som är senior, men alla är självklart välkomna. Mölle har öppet alla vardagar, 8-17, lördag stängt samt söndagar 11.30-14.00. På söndagar serverar vi lunch i caféet. Den måste förbeställas senast fredag kl 9.00 på telefon 88 68 88.

Det kostar inte något att besöka eller umgås på Mölle under veckan eller för att ta del av aktiviteter under vardagar. Men om man vill kunna delta i arrangemang och aktiviteter även på kvällar och helger kan man bli medlem i mötesplatsens medlemsförening, Mölles Vänner. Säg till i receptionen så hjälper vi dig.

Verksamheten på Mölle leds av Falkenbergs kommun och bemannas både av frivilliga och kommunanställda.

Vi ses på Mölle!

Hitta till Mölle


Visa Mötesplats Mölle på en större karta
Sidan uppdaterad: 2017-09-13
Logotyp Motesplats Molle