Sommarjobben för 2017 är tilldelade

Har du sökt sommarjobb inom kommunens verksamheter för i år? Nu är alla platser tilldelade.

Kommunens sommarjobb i år är klara. Cirka 150 platser har tilldelats för dig som går i ettan eller tvåan på gymnasiet. För att se om du har fått en plats så ska du logga in på "Mina sidor" på Feriebas där du ansökte om sommarjobb. Klicka på länken till höger för att direkt komma till Feriebasen och ange ditt personnummer och det lösenord som skickades till din e-post du registrerade dig med.

Viktigt att tacka ja eller nej

Om du har fått ett erbjudande om jobb så måste du tacka Ja eller Nej senast den 20/4 annars förlorar du din plats. Tackar du ja till ditt jobb kommer du få en kallelse till en anställnings- och informationsmöte som är obligatorisk. Läs mer om sommarjobben i kommunen i länken till höger.

Fortsätt logga in

Även fast du kanske inte fått ett erbjudande om jobb just nu så fortsätt logga in på Mina sidor. Du ligger fortfarande på en reservlista och kan bli erbjuden jobb längre fram om någon tackar nej till sin plats.

Har du några frågor kan du kontakta Berit Martinsson på Navigatorcentrum, Arbetsmarknadsavdelningen.

Sidan uppdaterad: 2017-04-10