Falkenberg Energi är fortsatt ett av landets mest prisvärda elnätsföretag

Falkenberg Energi kommer på 15:e plats av 290 undersökta kommuner när det gäller mest prisvärda elnätspriser. Det visar den oberoende Nils Holgersson studien för 2017.

Varje år ger Nils Holgerson-gruppen, med representanter från HSB Riksförbund, Hyresgästföreningen Riksförbundet, Riksbyggen, SABO och Fastighetsägarna Sverige, årligen ut rapporten "Fastigheten Nils Holgerssons underbara resa genom Sverige". Här redovisas fakta om de prisskillnader som finns mellan olika elnätsföretag i landets kommuner.

- Med prisvärda och attraktiva elnätspriser ökar vi våra kunders konkurrenskraft. Det blir med andra ord mer intressant för företag och privatpersoner att bo, verka och etablera sig i Falkenbergs kommun, säger Bo Anders Antonsson VD på Falkenberg Energi AB.

Falkenberg Energis ambition är att ytterligare säkerhetsställa leveranskvalitén, framförallt nu när Falkenberg växer. Därför kommer vi att öka investeringarna i elnätet framöver. Den största investeringen är en ny mottagningsstation.

Sidan uppdaterad: 2017-05-18